Indlæg | Gode tips

To grunde til at du skal få installeret SSL certifikat på din hjemmeside

For at gøre nettet til et mere sikkert sted af lægge dine data, har Google valgt at prioritere krypterede hjemmesider. Hvis du har kontaktformularer, tilbudsbestillinger eller login på din hjemmeside, så bør du sikre (kryptere) din forbindelse med et SSL-certifikat! Udover at øge sikkerheden og skabe større tryghed på din hjemmeside er der også den fordel, at Google rent faktisk belønner dig ved højere rangering.

1: Indvirkning på søgeresultatet

Den første og vigtigste grund, er den indvirkning det har på organiske resultater i søgemaskinerne.
Google har tidligere meldt ud at https er en væsentlig rangeringsfaktor, og sider med https frem for http bliver nu for alvor rangeret højere end.

2: Sikkerhed og tryghed

Den anden grund, er sikkerhed og tryghed på hjemmesiden, som der kommer mere og mere fokus på. Hvis du har formularindtastninger på hjemmesiden fra eks. kontaktformularer og tilbudsbestillinger, så vil det vil skabe en tryghed for brugerne med https. Det modsatte kan også ske, at brugerne bliver utrygge, hvis du ikke har https. Eksempelvis får brugere der anvender Chrome browsere og besøger din hjemmesider uden https beskeden “Forbindelsen til hjemmesiden ikke er sikker, og indtastning af følsomme data bør undgås”

Dette er for os de to vigtigste grunde til at du en i en fart skal få installeret et SSL certifikat, så din hjemmeside er klar til https.

Sådan tjekker du…

Starter din hjemmesideadresse med HTTPS og en grøn hængelås, så behøver du ikke bekymre dig. Står der derimod kun HTTP, så bør du reagere.

Har du brug for hjælp?

Det er heldigvis forholdsvis nemt at installere SSL-certifikat på din hjemmeside. Vi hjælper dig gerne med valg af SSL-certifikat og installation. Få mere information ved at ringe til Tomas Møller på Tlf. 20 73 81 05 eller send en mail: tomas@bazuka.dk.

Ønsker du vores bud på at løse en opgave for dig?

Eller er du blevet nysgerrig og vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?