SEO uden abonnement

Hos Bazuka tilbyder vi SEO uden abonnement

Hvordan kan man tilbyde SEO uden abonnement?

Hos Bazuka arbejder vi ikke helt som alle andre. Det gælder også vores arbejde med SEO, for her tilbyder vi SEO uden abonnement. I stedet for at sende dig en månedlig faktura – uden du ved, hvad vi har lavet – så arbejder vi med ét fokusområde ad gangen, og du betaler for ét projekt ad gangen. På den måde har du altid overblik, styr på økonomien og kan nemmere se effekten af vores fælles arbejde med din SEO. 

Typisk består et nystartet SEO-projekt af tre stadier: En Website Crawler Rapport, en Rangerings Rapport og til slut et længerevarende arbejde med din SEO.

1) Website Crawler Rapport

Et SEO-projekt hos Bazuka vil ofte starte med en detaljeret Website Crawler Rapport. Rapporten viser, hvor din hjemmeside har brug for førstehjælp – og det har langt de fleste hjemmesider faktisk. Vi finder hurtigt ud af, hvor der skal sættes ind nu og her, og om grundstenene for god SEO er lagt.

Når det grundlæggende arbejde er udført, så har din hjemmeside allerede en bedre forudsætning for at opnå de ønskede resultater.

2) Rangerings Rapport

Når din hjemmesides opsætning er på plads, anbefaler vi en Rangerings Rapport. Den viser dine siders placering i søgeresultaterne, baseret på dine søgeord, sammenlignet med dine nærmeste konkurrenter. Rapporten er et uundværligt værktøj i forhold til et langsigtet SEO-projekt og giver dig et komplet overblik over din hjemmesides udfordringer, måned for måned.

Med en Rangerings Rapport kan du løbende følge med i dine siders udvikling, deres fortsatte placering og effekten af det SEO-arbejde, som bliver udført. Rangerings Rapporten skal som regel have en måneds tid at løbe på, før den viser resultater, som er nogenlunde retvisende.

3) Forbedringer af din SEO – ét projekt ad gangen

Vi mener, det giver mest værdi at fokusere på ét område ad gangen frem for at foretage små “ubetydelige” forbedringer på tværs af hele sitet. Det betyder også, at du som kunde ved præcist, hvad dine penge bliver brugt på, og at du nemmere kan se effekten af det arbejde, der udføres.

Vi udvælger i samarbejde med dig, hvilke sider og søgeord der er vigtigst at være synlige på. Derefter går vi i gang med at optimere de udvalgte sider én ad gangen, indtil vi ser et resultat. SEO-arbejde kan tage tid og kræver ofte flere forskellige tiltag over en længere periode. Derfor mener vi, at den projektorienterede tilgang til SEO er til gavn for alle parter.

Har du brug for hjælp til din SEO?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder. Vi kan skræddersy en løsning, der passer dit behov og dit budget.

30 SEO-tips og gode råd

Hvis du gerne selv vil kaste dig over arbejdet med din SEO, så har vi lavet en guide, der hjælper dig godt i gang. Her får du masser af idéer til, hvordan du selv kan forbedre din SEO.

Download den gratis SEO-guide