VI SØGER

Studiemedarbejder med flair for digital markedsføring

Brænder du for markedsføring, kommunikation, paid socialmedia og digitale platforme?

Vi har brug for dig, der har lyst til at hjælpe med alt fra analysearbejde, præsentationer og kampagner. Vi forventer ikke, at du har styr på den digitale værktøjskasse endnu – men til gengæld brænder du for at blive bedre og lære nyt. Du kommer til at få en masse viden om digital kommunikation og værktøjer som Google Analytics, Facebook Business Manager, Mailchimp m.m. 

Stillingen anslås til at være på 10-15 timer ugentligt.

Du er…

studerende på en universitetsuddannelse med fokus på kommunikation, marketing, data eller lignende. Og så er du på dit sidste år af din bachelor eller første år af din kandidat.

  • Det er et plus, hvis du er stærk analytisk – og har flair for at kombinere dette med en forståelse for forbrugeren og kommunikation.
  • Som person er du udadvendt ansvarlig, deltagende og selvkørende.
  • Du værdsætter det sociale på arbejdspladsen højt.
  • Du er motiveret for at deltage i sociale arrangementer.
  • Relevant arbejdserfaring er ikke et must, men det er et plus.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som en del af et bureau, er du en del af et større orkester. Derfor er vidensdeling, samarbejde og sparring en stor del af vores arbejdsdag.”

Velkommen til reklamebureauet Bazuka

I pakhuset midt i Roskilde, sidder vi 8 kollegaer som primært beskæftiger os med digital markedsføring, leadgenerering, strategi og forretningsudvikling. Vores kundeliste tæller bl.a. Bosch, Jydsk Tagteknik og Gastech-Energi.

Bazuka er et bureau med masser af muligheder for at udvikle sig både fagligt og socialt. Vi har en uformel tone og går højt op i at have det sjovt sammen. Vi holder tit arrangementer som fx spilaftener, lækre frokoster og fredagshygge.  

”Vi plejer at sige, at det skal give energi at gå på arbejde. Derfor er det vigtigt for os, at vi er dét team, som giver en sjov og hyggelig hverdag.”

Vi glæder os meget til at høre fra dig! 🍀

Kontaktinfo:
Flemming Therkelsen
Tel. 2246 4109
bazuka@bazuka.dk

Vi håber, du kan starte hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig på den rigtige kandidat og afholder løbende samtaler.