Skræddersyede digitale forretningsløsninger

Savner du at systematisere eller optimere manuelle arbejdsgange i din forretning?

Vi er et hold af systemudviklere, som specialiserer sig i at forstå din forretnings behov med henblik på at levere en fremtidssikret, levedygtig og stabil webbaseret softwareløsning. 

Fordele ved en systemløsning i Laravel

En webbaseret forretningsløsning skal være sikker

Når din forretning drives online, er det vigtigt, at den kan modstå ondsindede forsøg på at blive ødelagt af udefrakommende. Med Laravel er dine brugeres passwords krypteret, databasen beskyttet mod SQL injections, sitet mod CSRF, etc. Dertil skal nævnes fleksibel adgangsstyring af løsningens områder til brugere med forskellige roller.

Ja, vi bruger mange fremmedord. Vores pointe er, at din forretning er i sikre hænder hos os.

Vi efterstræber hastighed

Komplekse løsninger kan koste lang beregningstid. Vi bygger på toppen af et solidt fundament og skærer ind til benet, når vi programmerer. Alligevel kan ting tage tid. Med Laravel giver vi mulighed for at lave tunge beregninger i baggrunden, mens brugeren uhindret fortsætter sin rejse ind i din forretnings digitale univers.

Vi ved, hvad der trender på markedet

Af samme grund vil vi anbefale dig at få lavet din løsning i Laravel. Laravel bliver hyppigt opdateret og vedligeholdt efter høje, professionelle standarder. Standarder som taler ind i det system, vi leverer til din forretning. Hvis du en dag skal flytte dit projekt til et andet udviklingsbureau, er der stor sandsynlighed for at de vil kunne overtage projektet uden større dialog. Netop fordi Laravel er en markedsstandard. 

Du kan stole på os

Vi har et team som har mange projekter af varierende størrelser i ryggen, projekter med success såvel som fejlede projekter. Vi vil vejlede dig ud fra din forretnings interesse – og vi tør sige nej og foreslå alternative ruter, hvis vi ser udfordringer.

Skalerbare administrationspaneler

Laravel kommer med mange administrationspaneler, som tillader hurtig administration af delelementer i din forretning. Det kan være produkter i en webshop, lektioner på en skole, tider hos en frisør, attraktioner i et område, etc. Mulighederne er endeløse – og vi bygger den løsning der passer til din forretning. Indholdsadministration i et givet administrationspanel kan udstilles enten gennem et API til en telefon app eller ud til selve siden, hvor den henvendes til slutbrugeren.

Det bliver stadig nemmere at integrere

Mange serviceudbydere bygger selv komponenter til deres integrationer. Det betyder at det, gennem Laravel, er blevet nemt at implementere betalingsplatforme, lave personopslag gennem CPR registeret, udsende systemmails gennem andre udbydere. Vi bygger stadig stabile integrationer mod tredjepart i hånden, hvis tredjepart ikke har en løsning parat.

Vi er der, hvis der går hårdknude i dit system

Hos Bazuka bruger vi Bugsnag. Det er en tredjepartsservice, som giver besked, når en bruger støder på en fejl. Sammen med fejlen bliver vi underrettet om brugerens rejse frem mod fejlen. Det gør at vi kan genskabe fejlen, rette fejlen, uden at skulle gennem verbale videregivelser af, hvordan fejlen er opstået. Det er sjældent vi har behov for den service. Men det er et godt værktøj, når dit system er nået frem til kunden.