Husejer Panelet

Tilmeld dig

Det er vigtigt for os at holde os helt skarpe på, hvad der rører sig hos de danske hus- og haveejere. Derfor har vi brug for dig, som løbende kan bidrage med viden og erfaringer fra livet bag havelågen.

Panelet består lige nu af ca. 150 panelister fra hele Danmark.

Du vil blive inviteret til:
– Korte spørgeundersøgelser på mail
– Korte telefoninterviews

For at være med skal du:
– være husejer
– have lyst til at dele ud af dine udfordringer, holdninger og bekymringer inden for et givent hus- og haveemne

Mad & Meninger
Hvis du bor omkring Roskilde får du også mulighed for at blive deltage i ‘Mad & Meninger’. ‘Mad & meninger’ er et par hyggelige timer, med lidt mad og drikke, for en mindre gruppe panelister. Timerne bliver brugt på en styret debat om bestemte hus- og haveemner. Møderne foregår i Roskilde, så det vil kun være dem fra området, som bliver inviteret til disse arrangementer.

Du får:
Som medlem af vores Husejer-Panel får du et gavekort (eksempelvis 2 stk. biobilletter), når du har deltaget i 5 spørgeundersøgelser på mail eller telefon. Derudover vil du få et par flasker god vin, hvis du deltager i et ’Mad & Meninger’-arrangement.

Helt uforpligtende
Medlemskabet er gratis og helt uforpligtende og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Læs mere om Husejer-Panelet, eller tilmeld dig i formularen herunder.

Tilmeld dig Husejer-Panelet

  • Jeg vil gerne være en del af Bazuka’s Husejer-Panel. Jeg vil modtage korte spørgeunderøgelser på mail, deltage i telefoninterviews og blive inviteret til Mad & Meninger-arrangementer (hvis jeg bor nær Roskilde). Jeg kan til enhver tid udmeldes og hverken spørgeundersøgelser eller møder er bindende.
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.