Er du husejer og vil du være vores ekspert?

Tilmeld dig Husejer-Panelet

Det er vigtigt for os at holde os helt skarpe på, hvad der rører sig hos de danske hus- og haveejere. Derfor har vi brug for dig, som løbende kan bidrage med viden og erfaringer fra livet bag havelågen.

Du vil blive inviteret til:
– Korte spørgeundersøgelser på mail
– Korte telefoninterviews
– ’Mad & Meninger’

Mad & Meninger
Nogle aftener om året samler vi mindre grupper af panelister, som bliver inviteret til et par hyggelige timer med lidt mad og drikke. Timerne vil blive brugt på at debattere bestemte hus- og haveemner. Møderne foregår i Roskilde, så det vil kun være dem fra området, som bliver inviteret til disse arrangementer.

For at være med skal du:
– være husejer
– have lyst til at dele ud af dine udfordringer, holdninger og bekymringer inden for et givent hus- og haveemne

Du får:
Som medlem af vores Husejer-Panel får du et gavekort (eksempelvis 2 stk. biobilletter), når du har deltaget i 5 spørgeundersøgelser på mail eller telefon. Derudover vil du få et par flasker god vin, hvis du deltager i et ’Mad & Meninger’-arrangement.

Læs mere om Husejer-Panelet, eller tilmeld dig i formularen herunder.

Tilmelding til Husejer-Panelet

  • Jeg vil gerne være en del af Bazuka’s Husejer-Panel. Jeg vil modtage korte spørgeunderøgelser på mail, deltage i telefoninterviews og blive inviteret til Mad & Meninger-arrangementer (hvis jeg bor nær Roskilde). Jeg kan til enhver tid udmeldes og hverken spørgeundersøgelser eller møder er bindende.