Studiemedhjælper til analysearbejde

Brænder du for markedsundersøgelser og analyser, og drømmer du samtidig om et energifyldt og uformelt arbejdsmiljø?

En stilling som studiemedhjælper i Bazuka byder på stort udviklingspotentiale, da vi vægter faglig og social udvikling. Du har selv mulighed for at præge stillingen, så længe du bringer dine overvejende analytiske evner i spil.

Velkommen til Bazuka

Bazuka er et reklamebureau med otte kollegaer, der primært arbejder med respons og leadgenerering inden for hus-og havesegmentet. Vores faglige fokus er at fremme vores kunders markedsføring til det yderste. Vi er især stærke inden for udvikling og design af effektfulde kampagner – både teknisk og grafisk. Blandt vores kunder tæller vi blandt andet Bosch, Jydsk Tagteknik, Gastech-Energi og Vivino Bar.

Det sociale samspil i Bazuka vægtes enormt højt, og vi går op i uformelle og gode relationer kollegaer imellem. Derfor prioriterer vi sjov og spas i hverdagen, impulsive teambuilding aktiviteter som spilaftener, fredagshygge og lækre fredagsfrokoster.

”Vi plejer at sige, at det skal give energi at gå på arbejde. Derfor er det vigtigt for os, at vi er det team, som giver en sjov og hyggelig hverdag.”

– Tomas Møller.

Styrk vores arbejde gennem dine analytiske evner

Vi har altid brug for dybere kendskab til vores hus- og havesegment, og vi har derfor brug for, at du styrker vores vidensbank på området. Vi har allerede flere etablerede tiltag som vores Husejer-Panel og brugerundersøgelser, men vi har brug for en analytisk sjæl til at udtænke, drive, analysere og videreformidle undersøgelserne internt såvel som i nyhedsbreve, på vores sociale medier mv.

Endvidere vil din rolle, udover at være markedsundersøgende på en metodisk kvantitativ måde, inkludere kampagneopfølgning og udadgående kommunikation med den viden, vi opnår. Der er ligeledes mulighed for, at du kan komme til at drive vores kommende interne drejebog med viden og processer om arbejdet i Bazuka. Du vil i jobbet stifte dybdegående bekendtskab med Google Analytics, Facebook Business Manager, Mailchimp m.fl.

Stillingen anslås til at være på 10-15 timer ugentligt.

Hvem er du så?

Du er studerende på en uddannelse, der vægter hård data, kommunikation eller lignende. Og så er du på dit sidste år af din bachelor eller første år af din kandidat.

  • Det er et krav, at du er stærk analytisk og god til tal. Samtidig skal du have flair for at kombinere dette med en forståelse for forbrugeren og kommunikation.
  • Som person er du positiv, ansvarlig, deltagende og selvkørende og vægter det sociale på arbejdspladsen højt. Du er motiveret for at deltage i sociale arrangementer og for at bygge tætte relationer med dine kollegaer.
  • Relevant arbejdserfaring er ikke et must, men det er et plus, hvis du har arbejdet praktisk med feltet før f.eks. i forbindelse med dit studie.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

“Det er den selvstændige holdspiller, vi er ude efter. Ham eller hende, der kan udfordre status quo og udvikle vores kunder. Og som forstår, at som en del af et bureau er du en del af et større orkester.”

– Tomas Møller.

Er du vores nye kollega?

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pi Levin på 3114 2576 eller pi@bazuka.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi afventer selvfølgelig den rigtige kandidat, hvorfor vi afholder samtaler løbende.

Er du et match for os, og vi for dig, så tilbyder vi en talenttest, der giver dig et dybere kendskab til dig selv og dine motivationsgrundlag. Dette ligger til grund for, hvordan vi som team arbejder sammen og sikrer en god arbejdsdag for alle vores kollegaer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning her

  • Slip fil her eller
    Her kan du bl.a. uploade dit CV.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.