Google Ads og
paid social media specialist

Her er jobbet til dig, som gerne vil være med til at præge dit fremtidige job. Der er et stort udviklingspotentiale i stillingen, og det er dig og din erfaring inden for dit felt, der skal hjælpe vores kunder til succes!

Som Google Ads og Paid Social specialist får du ansvaret for at vedligeholde og optimere vores kunders annoncering og kampagner. Du spiller derfor en vigtig rolle for kundernes vækst. Du kommer til at opsætte og overvåge deres kampagner, rapportere, udvikle og udfordre deres nuværende setup. Over tid vil du i høj grad også være med til at udvikle Bazuka, så vi i fremtiden vil få en større kundeportefølje.

Du vil være vores kunders professionelle sparringspartner, der med Google Analytics som værktøj rådgiver dem til den bedste online marketingstrategi. Du vil have løbende dialog med kunderne, så du udvikler det, der skaber mest værdi for dem.

Lidt om dig og dine skills:

  • Du har minimum et par års erfaring med Google Ads.
  • Du er vant til at opsætte kampagner i Google Ads.
  • Du har erfaring med Paid Social Media.
  • Du er hjemmevant i Google Analytics og Facebook Business Manager.
  • Det er et plus, hvis du har indsigt i SEO, HTML og JavaScript.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Teamet er alfa og omega

Det er den selvstændige holdspiller, vi er ude efter. Dig, der kan udfordre status quo og udvikle vores kunder. Og som forstår, at som en del af et bureau er du en del af et større orkester. Vi arbejder tæt sammen, når vi udvikler on- og offline reklamer til bl.a. Bosch, Jydsk Tagteknik, BWT, Gastech-Energi og Vivino Bar. Vi går rigtig meget op i, at vi har det godt kolleger imellem, og det er vigtigt for os, at det giver energi at gå på arbejde. Derfor er det alfa og omega, at vi er det team, som giver en sjov og hyggelig hverdag.

Er du vores nye kollega?

Send ansøgning og CV til bazuka@bazuka.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tomas Møller på tlf. 20 73 81 05.

Vi glæder os til at høre fra dig.