Project Description

Få et kalkfrit hjem

– TV-reklamefilm for BWT

Få et kalkfrit hjem

– TV-reklamefilm for BWT

Opgave

Målet var at skabe synlighed for BWT på nationalt TV og fortælle om fordelene og velværen ved kalkfrit vand i hjemmet. BWT’s moderselskab i Østrig havde produceret en 2 minutters film, der skulle klippes til, så den kunne fungere som en TV-reklamefilm i Danmark. Da filmen i forvejen var skåret, havde vi ingen indflydelse på billeder eller på andet end selve flowet.

Løsning

Da vi kun kunne skære i det eksisterende materiale, flytte rundt på det og tilføje lyd, var det vigtig at finde klip, der kunne sættes sammen og især skabe følelsen af ”det at være fri for kalk i hjemmet”. Fordelene og velværen ved et kalkfrit hjem skulle vises. Løsningen blev en sammenklippet 20 sekunders TV-reklamefilm, som blev vist på de landsdækkende kanaler.

Mål og resultat

TV-reklamefilmen blev en stor succes. Målet var at skabe synlighed for BWT. Og det gjorde vi. Besøgstallet på deres website steg markant i de perioder, hvor reklamefilmen blev vist på TV, hvilket dog også er naturligt, når en TV-reklamefilm kører så massivt. Men den skabte den opmærksomhed og respons til BWT, som var målet. Så de var meget tilfredse.

Se video her