Jydsk Tagteknik

Små videoer rammer flere i målgruppen

Opgave

Jydsk Tagteknik ønskede at producere en række små videoer, der rådgiver husejerne om de typiske skader, der kan opstå på huset. Videoerne skulle vise og oplyse om de forskellige skader og udfordringer, man kan have som husejer. Formålet var at skabe videoer, som var oplysende, troværdige, tillidsskabende og uden fokus på salg. Videoerne skulle primært bruges på hjemmesiden og på de sociale medier.

Løsning

Produktion af 30 videoer af hver 30-45 sekunders varighed. For at skabe troværdighed og tillid valgte vi en anerkendt håndværker, Erik Peitersen, som formidler. Jydsk Tagteknik bliver ikke nævnt i videoerne – Erik Peitersen har kun fokus på vedligehold og skader, og hvad du som husejer kan gøre ved dem. Videoerne er undertekstet. Derved når vi også dem, som ikke ønsker at se videoer med lyd.

Mål og resultat

Resultatet blev en række korte, autentiske videoer, der løftes af Erik Peitersens joviale, uformelle og troværdige facon. Videoerne imødekommer trenden, hvor mange hellere vil se en video end læse en tekst. Videoerne fungerer som supplement til information på Jydsk Tagtekniks hjemmeside og Youtube-kanal. Derudover bruges de på de sociale medier, hvor brugerne positivt deler og kommenterer videoerne.

Sælg uden at sælge

Videoerne har ikke til formål at sælge. Videoerne giver gode råd og er derved loyalitetsskabende og skal give seeren en oplevelse af, at Jydsk Tagteknik er dygtige og troværdige.

Derfor faldt valget på Erik Peitersen

Erik Peitersen har den fremtoning og attitude, som Jydsk Tagteknik søgte. Han opfattes af mange som jovial, troværdig og sympatisk. Derudover har han tidligere deltaget i tv-programmer, som understøtter hans håndværksmæssige erfaring, og derfor vil de fleste gerne tage imod råd fra ham.

Mediekanaler

Ønsker du vores bud på at løse en opgave for dig?

Eller er du blevet nysgerrig og vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Skriv til os, så kontakter vi dig.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ved at udfylde ovenstående giver jeg Bazuka samtykke til at opbevare og behandle disse oplysninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev