Vivino bar

Digitalt vinkort øger kundetilfredsheden

14.826
besøgende om måneden
44.432
downloads efter en måned

Opgave

Vivino bar har altid omkring 100 vine på kortet. Deres vinkort startede som læderindbundne A4-mapper. De mange sider var imidlertid svære for gæsterne at overskue, og personalet brugte lang tid på at opdatere vinkortene manuelt. Derfor var der brug for et vinkort, der nemt kunne give gæsterne et overblik over de mange forskellige vine. Samtidig skulle det være nemt og hurtigt at opdatere vinkortet.

Mål og resultat

De læderindbundne vinkort blev udskiftet med iPads, så gæsterne har overblik over de forskellige vine. Derudover kom appen også til at indeholde menukort, cocktailkort mv. Personalet kan nu opdatere alle vinkortene på én gang uden at bruge en masse unødig tid. Samtidig er der mulighed for løbende at videreudvikle appen og tilbyde gæsterne nye, spændende løsninger.

Løsning

Løsningen blev at udvikle et digitalt vinkort – en app, som i første omgang var skabt til tablet, men som også fungerer til mobilen. Det digitale vinkort giver gæsterne mulighed for at søge på kategorier af vine (f.eks. rødvin eller hvidvin), men også mere specifikt på land, region, druesort og pris. Gæsterne kan altså på en let og brugervenlig måde finde og læse om de vine, de ønsker at smage, inden de bestiller.

Enkelt og brugervenligt

Søgefunktionen giver gæsterne mulighed for at søge på vintype, navn, land, region, vingård, druesort mv. for at finde den vin, de gerne vil smage.

Vinsmagning

Vivino bar tilbyder også vinsmagning, hvor du f.eks. smager 6 forskellige franske eller amerikanske vine. Hvis en af de 6 franske vine udgår, så sørger appens nyeste feature automatisk for, at vinsmagningen med de franske vine fjernes fra vinsmagningskortet.

Ønsker du vores bud på at løse en opgave for dig?

Eller er du blevet nysgerrig og vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Skriv til os, så kontakter vi dig.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ved at udfylde ovenstående giver jeg Bazuka samtykke til at opbevare og behandle disse oplysninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev