Backend PHP Laravel webudvikler

Vi søger dig, som er ekstrem stærk inden for webudvikling i PHP og Laravel.

Du brænder for gennemarbejdede webløsninger og er i stand til at analysere og udvikle inden for dette område. Kodning kommer nemt til dig, og du mestrer OOP.

Velkommen til Bazuka

Bazuka er et reklamebureau med otte kollegaer, der primært arbejder med respons og leadgenerering inden for hus-og havesegmentet. Vores faglige fokus er at fremme vores kunders markedsføring til det yderste. Vi er især stærke inden for udvikling og design af effektfulde kampagner – både teknisk og grafisk. Blandt vores kunder tæller vi blandt andet Bosch, Jydsk Tagteknik, Gastech-Energi og Vivino Bar.

Det sociale samspil i Bazuka vægtes enormt højt, og vi går op i uformelle og gode relationer kollegaer imellem. Derfor prioriterer vi sjov og spas i hverdagen, impulsive teambuilding aktiviteter som spilaftener, fredagshygge og lækre fredagsfrokoster.

”Vi plejer at sige, at det skal give energi at gå på arbejde. Derfor er det vigtigt for os, at vi er det team, som giver en sjov og hyggelig hverdag.”

– Tomas Møller.

Videre -og nyudvikling på spændende opgaver

Du bliver en del af et aktivt og innovativt team, hvor dine primære opgaver bliver at videreudvikle, nyudvikle og fejlfinde på spændende projekter i samarbejde med vores andre udviklere. Du vil blandt andet arbejde med udvikling af vores leadgenereringssystem og kundeløsninger.

Skal du søge vores stilling som webudvikler?

Kan du nikke genkendende til nedenstående punkter, så er vi helt klart et potentielt match.

  • Dine spidskompetencer er blandt andet PHP, Laravel, HTML/HTML5, MySQL og Vue.js.
  • Du har måske også erfaring med udvikling i WordPress og har kendskab til CSS og Javascript.
  • Som person er du positiv, ansvarlig, deltagende og selvkørende og vægter det sociale på arbejdspladsen højt. Du er motiveret for at deltage i sociale arrangementer og for at bygge tætte relationer med dine kollegaer.
  • Du er struktureret og vedholdende, og har en generel positiv attitude. Dertil er du imødekommende og smilende samt serviceminded og tryg ved kundedialog i forbindelse med f.eks. gennemgang af projekter og support.
  • Du er innovativ i din tilgang til opgaverne og indforstået med, at der indimellem vil være stramme deadlines, som kan betyde, at der skal ydes ekstra udover normal arbejdstid.
  • Du kan udtrykke dig klart på dansk, både mundtligt og skriftligt.

”Det er den selvstændige holdspiller, vi er ude efter. Ham eller hende, der kan udfordre status quo og udvikle vores kunder. Og som forstår, at som en del af et bureau er du en del af et større orkester.”

– Tomas Møller.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tomas Møller hos Bazuka på tlf. 20 73 81 05.

Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi afventer selvfølgelig den rigtige kandidat, hvorfor vi afholder samtaler løbende.

Er du et match for os, og vi for dig, så tilbyder vi en talenttest, der giver dig et dybere kendskab til dig selv og dine motivationsgrundlag. Dette ligger til grund for, hvordan vi som team arbejder sammen og sikrer en god arbejdsdag for alle vores kollegaer.

Din første udfordring; knæk koden og send din ansøgning

Vi har lavet en kodefejl i vores ansøgningsformular. Find fejlen og ret den, så kan du sende din ansøgning. Kun ansøgere der har brugt formularen kommer i betragtning til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

{{ title }}

Her kan du bl.a. uploade dit CV.
{{ f.name }} Fjern
Validator::make($request->all(), [
  'desktop_computer' => 'required',
  'google_chrome' => 'required',
  'coffee' => 'nullable'
]);

{{ content }}